ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

 ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ - ESHOP ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ (ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ).ΤΑ ΠΡΟΪΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ESHOP

 ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΝΤΗΛΙΑΚΩΝ, CARBON Η WRAP ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ. ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ PAYPAL ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ.

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ. ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕΜΕΛΕΤΗ, ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ.
ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ.
ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ.
ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.
ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ.
ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΑΣ.
ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.
ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΨΟΓΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ. ΟΙ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ 3Μ.
ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ.
ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.
Η 3Μ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΣΧΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΑΛΛΑΞΤΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΤΤΑ ΕΞΟΔΑ. Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ.
ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΟΙΧΟΥ (STICKERS).
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10000 ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΔΩΣΤΕ ΑΛΛΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ, ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ, ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.